Professionele rij-instructeur/trice
Uw rij-instructeur/trice heeft een zeer belangrijke rol. Deze zal proberen een goede sfeer te creëren waarin u zich het meest op uw gemak voelt. Uw instructeur/trice zal bekijken welke lesmethode het best bij u past en zal de lessen hierop laten aansluiten. Op deze wijze leert u de handelingen beter aan, waardoor u zich sneller zult ontwikkelen.

In het begin zult u na een duidelijke uitleg van het te behandelen onderdeel eerst veel aanwijzingen krijgen. Deze zullen op den duur steeds korter worden totdat er bijna geen aanwijzingen meer gegeven worden en u dus zelfstandig zult rijden.

Tevens krijgt u veel verkeersinzicht mee van uw instructeur/trice waardoor het makkelijker wordt om correct en op tijd te reageren op diverse verkeerssituaties. Wij maken gebruik van foto´s, tekeningen en miniatuurvoertuigen om verkeerssituaties/handelingen uit te leggen.

Kortom uw rij-instructeur/trice staat altijd voor u klaar om u te motiveren, te luisteren naar uw wensen en hier een plan voor op te maken en vooral…… u een plezierige en leerzame les aan te bieden!